Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 146 1.6 Boxer 1996 на ГАЗ - Тунинг ЧИП

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 146 1.6 Boxer 1996 на ГАЗ - Тунинг ЧИП

Да попитам преди да направя някоя глупост - Алфонсо е на газ и ми попадна един чип (МОД, както му викат), дето прави чудеса с колата (+30 коня, - гориво и т.н.), който пише променя нещо по цикъл на горене явно и горивната смес -- слага се на местото на датчика, който е боднат в тръбата идваща откъм въздушния филтър. Схемата е - маха се оригиналния датчик, слага се тоя чип и оня датчик не се слага повече, освен ако не светне нещо таблото.

Имате ли идея как играе тая работа с факта, че газовата ми влиза малко по-надолу от датчика в същата тая тръба (не съм на газов инжекцион)? И евентуално с други работи, за които не мога да се сетя в момента...

Мерс.

Alfa 146 1.6 Boxer 8V 103 HP 1996

Колега, това ми прилича на коледно чудо, тоест такова няма. Не знам какво може да вдигне на 103 коня още 30, все пак си атмосферка.
    Arena Coast Customs

Comment

И един станиол завива шоколада в мармот....или май обратното беше
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

на газ няма да има никакъв ефект. на бензин ще ти гори много и ефекта ще е доста съмнителен. компа ще се ошашка и 30 коня още от кола 100 няма как да изкараш с какъвто и да е чип. вътре в това нещо има резистор който струва 2 стотинки. не се занимавай с глупости.
        точка

Comment

Колегата Колев е прав - отворих и вътре резистор! Добре че каза, та ми стана любитно и се заиграх да го разглобя. А те такъв резистор откода търся... ама за тонер-касетата на принтера

Извода - питай, пари за тва не трябват Форума помага.

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
          http://cement1000.hit.bg/ прегледаите картинките!!!

Кажи какви резистори ти трябват впрочем!!!
          Впрочем точно за същото нещо говорим! Само дето в мойта куятия нямаше пяна! Страшен чип, страшен тунинг . Добре че го взех моя за почти без пари та не ме е твърде яд ! Като гледам тея 350 евро тука ми се опъпва задника, дано някой не ги е дал вече... Моя "чип" мога да го предоставя ако форума желае за тестови изпитания и разконспирация - още е цял.
          Last edited by tonov; d.m.y г., 19:01.

Comment

Ей спамери

Откъде почнахте, а къде стигнахте ...
            В духа на взаимопомощ, ще оставя темата в тоя вид още 2-3 дена и после разчиствам.
            Има ЛС за целта.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Прав си, мерси и за това дотука

Comment

Темата е приключена според мен.

Отделям мненията за тонер-касети и ги местя в Общи приказки.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                X